Rudieji keksiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Šokoladas, juodas, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 90 gramų
- Kakava, milteliai, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Šokoladas, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Kiek suminkštėjusį sviestą sutrinkite jį su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus su truputėliu druskos suplakti plaktuvu iki standžių putų. Trynius gerai sumaišykite su sviesto ir cukraus mase.
Atskirame dubenyje per sietą persijokite miltus, kakavos miltelius su kepimo milteliais. Po truputį suberkite miltus į sviesto ir cukraus masę. Kai masė taps vientisesnė, lėtai įmaišykite suplaktus baltymus.
Masę sudėkite į keksiukų formele ir kepkite 180-200°C temp. 20 - 25 min.
Atvėsusių keksiukų viršų, naudojant konditerinį švirkštą, papuoškite atšaldyta bei suplakta šokolado -sviesto mase.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-24 08:27
kur sokoladas dingo teslai gaminti ir is kur sviestas atsirado,ar cia vadinasi ijunk fantazija
2015-02-21 16:56
Miam miam kokie skanus!!!
tai aš gallejau apvaisinti savo laikinus

2015-02-21 16:31
O kokie skanus keksiukai pavijo!
kad visi norėjo dar


2014-10-18 10:28
Cukraus 4 valg. šaukštai
2015-10-31 11:01