Rudieji keksiukai

Rudieji keksiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, juodas, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 90 gramų
  • Kakava, milteliai, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Glajui:
  • Šokoladas, 100 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiek suminkštėjusį sviestą sutrinkite jį su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

  2. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus su truputėliu druskos suplakti plaktuvu iki standžių putų. Trynius gerai sumaišykite su sviesto ir cukraus mase.

  3. Atskirame dubenyje per sietą persijokite miltus, kakavos miltelius su kepimo milteliais. Po truputį suberkite miltus į sviesto ir cukraus masę. Kai masė taps vientisesnė, lėtai įmaišykite suplaktus baltymus.

  4. Masę sudėkite į keksiukų formele ir kepkite 180-200°C temp. 20 - 25 min.
    Atvėsusių keksiukų viršų, naudojant konditerinį švirkštą, papuoškite atšaldyta bei suplakta šokolado -sviesto mase.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nu jo
2015-10-31 11:01
o kiek svieto reikia? a?
lor
2015-02-24 08:27
kur sokoladas dingo teslai gaminti ir is kur sviestas atsirado,ar cia vadinasi ijunk fantazija
Lena gustaite
2015-02-21 16:56
Miam miam kokie skanus!!! tai aš gallejau apvaisinti savo laikinus

misele buenanjo
2015-02-21 16:31
O kokie skanus keksiukai pavijo! kad visi norėjo dar
Cukrus
2014-10-18 10:28
Cukraus 4 valg. šaukštai