Rudens džiaugsmas - rūkyti naminiai vijūnai

Rudens džiaugsmas - rūkyti naminiai vijūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Vijūnas, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Vijūnus žalius išvalyti, bet skūros nenulupti. Ištrinti druska ir pipirais. Ir rūkinti. Kas turi daug drąsos gali ir žalius valgyti :)
Labai skanu!

Receptą atsiuntė: mia30
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mia30
2020-12-22 21:26
Kiek laiko rukyti. Kokia temperatura?
zvejys
2011-05-09 20:24
Atsiprasau bet cia ne vijunas, cia yra UPINE NEGE.
kablas
2011-05-07 18:37
Kaipo cia pasakius, jie ne raudonojoje knygoje o mano meniu, skanu.... viedrelis kitas...
as
2010-12-03 15:36
Visai neseniai vijūnas Lietuvoje buvo gana dažnas, tačiau dabar jų smarkiai sumažėję. Vijūnas įrašytas į Lietuvos raudonąją knygą, tad jį gaudyti draudžiama, o atsitiktinai sugavus būtina tuoj pat paleisti.
mia30
2010-11-26 10:04
Yra kas pagauna ir pardavineje, o man koks skirtumas, ne as gaudziau..