Rudens džiaugsmas - rūkyti naminiai vijūnai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Druska
- Vijūnas, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Vijūnus žalius išvalyti, bet skūros nenulupti. Ištrinti druska ir pipirais. Ir rūkinti. Kas turi daug drąsos gali ir žalius valgyti :)
Labai skanu!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-09 20:24
Atsiprasau bet cia ne vijunas, cia yra UPINE NEGE. 

2011-05-07 18:37
Kaipo cia pasakius, jie ne raudonojoje knygoje o mano meniu, skanu.... viedrelis kitas... 

2010-12-03 15:36
Visai neseniai vijūnas Lietuvoje buvo gana dažnas, tačiau dabar jų smarkiai sumažėję. Vijūnas įrašytas į Lietuvos raudonąją knygą, tad jį gaudyti draudžiama, o atsitiktinai sugavus būtina tuoj pat paleisti.
2010-11-26 10:04
Yra kas pagauna ir pardavineje, o man koks skirtumas, ne as gaudziau.. 

2020-12-22 21:26