Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas

Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 500 gramų
  • Grybai, 500 gramų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nulupame moliūgą, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais. Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima ir be jo.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą