Rozmarininiai avienos pjausniai

Rozmarininiai avienos pjausniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, stambiai malti, 0.75 arbatinio šaukštelio
  • Kalendra, malta, 1 arbatinis šaukštelis
  • Rozmarinas, švieži, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aviena, pjausniai su šonkauliais, 650 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite grilį iki maždaug 180 laipsnių temperatūros.
Sudėkite avienos pjausnius į didelį dubenį ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Pabarstykite rozmarinu, kalendra, druska bei pipirais ir leiskite pastovėti maždaug 30 min.
Avienai pasimarinavus kepkite ją grilyje, kol mėsa gerai iškeps ir gražiai apskrus.
Patiekite su mėtiniu chimichurri padažu ir Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Paulina
» Rašyti komentarą