Romos pjausnys iš sūrio

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pomidorai, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Pienas, riekelės, 1cm storio, 4 vienetai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Sūrio riekelės suvilgomos kiaušinyje, pavoliojamos džiūvesėliuose ir iš abiejų pusių apkepinamos smarkiai įkaitintame aliejuje, kol pasidaro auksinės rudos spalvos. Po to jos apibarstomos smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais, papuošiamos pomidorų griežinėliais ir patiekiamos su špinatais ir bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-23 22:50

2009-07-10 18:19
Ragavau, labai patiko, bet nelabai tinka virtos bulves.
2017-08-26 10:25