Rokforo sūrio ir graikinių riešutų empanada

Rokforo sūrio ir graikinių riešutų empanada
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, juodosios, 0.3 stiklinės
  • Cukraus pudra
  • Graikiniai riešutai, grūsti, 3 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Mocarela sūris, trintas, 0.75 stiklinės
  • Tešla, Empanada, blyneliai, 12 vienetų
  • Sūris, Rokforo, trupintas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Viename dubenyje sumaišykite sūrius, pasmulkintas alyvuoges, graikinius riešutus, druską bei pipirus.
Ant kiekvieno apvalaus tešlos blynelio dėkite po 0,5 šaukšto pasigaminto įdaro ir perlenkus vandeniu suvilgytais pirštais gražiai užspauskite tešlos kraštus.
Pagamintas empanadas sudėkite ant kepimo skardos ir aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite apie 15-20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą