Rojaus vaisiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos
- Cukrus
- Graikiniai riešutai
- Obuoliai
- Spanguolės
- Druska
- Aliejus
- Pekino kopūstas
Gaminimo instrukcija:
Obuolį perpjauti pusiau ir išskaptuoti vidų, paliekant pusės cm storio kraštus, kuriuos tučtuojau suvilgyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Pekino kopūstą smulkiai supjaustyti, riešutus smulkiai sukapoti, sumaišyti su aliejaus, citrinos sulčių, cukraus ir druskos padažu.
Dekoruoti spanguolėmis, graikinių riešutų puselėmis, žalumynais.
Kūčių vakare šeimininkui ir šeimininkei dera suvalgyti pasidalintą perpus obuolį, kad šeimoje visad būtų darna.
Šį valgį rekomenduočiau ir vaikučiams, kurie net per Kūčias neragauja nei silkės, nei grybų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-11 13:39
Išradingai pateiktas receptas.
2011-01-10 09:44


2011-01-12 12:01