Ritos varškės apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 250 mililitrų
- Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
- Varškė, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, tirpintas, 50 gramų
- Razinos
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Manus užpilame pienu ir palaikome apie 30 min., kad pabrinktų.
Kiaušinių trynius gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską, vanil. cukrų ir viską gerai išplakame.
Galiausiai sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.
Pilame į kepimo indą, pabarstome razinas ir kepame apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Valgome su uogiene, jogurtu ar grietine.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-08-09 22:23
visada kepu šį varškės apkepą ,tik dedu pora šaukstų daugiau manų kruopų,tada jis būna tvirtesnis
2020-04-19 18:13
Per skystas, nora kepiau net ilgiau, bet jau masė matėsi, kad per skysta. Tikrai ne toks turi būti skanus normalus apkepas. Gaila išeikvotų produktų.
2019-07-16 15:22
ar jis skystas turi būtį?
2019-06-17 15:44
Einu kepti,nes labai skaniai reklamuoja,jei jau yra kas kepė ir pagyrė,tai manau,kad skanus gaminys
2021-02-03 22:59