Ritos varškės apkepas

Ritos varškės apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, tirpintas, 50 gramų
  • Razinos
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Manus užpilame pienu ir palaikome apie 30 min., kad pabrinktų.
Kiaušinių trynius gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską, vanil. cukrų ir viską gerai išplakame.
Galiausiai sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.
Pilame į kepimo indą, pabarstome razinas ir kepame apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Valgome su uogiene, jogurtu ar grietine.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Raimonda
2021-05-03 19:15
Puikus receptas. Tik kaip ir Rasa, dėjau truputi daugiau manu.
Rasa
2021-02-03 22:59
Tik pagal šį receptą ir kepu. Jis mano favoritas. Tik manus dedu ne 3 o 5 šaukštus.
Jurga
2020-08-09 22:23
visada kepu šį varškės apkepą ,tik dedu pora šaukstų daugiau manų kruopų,tada jis būna tvirtesnis
Rita
2020-04-19 18:13
Per skystas, nora kepiau net ilgiau, bet jau masė matėsi, kad per skysta. Tikrai ne toks turi būti skanus normalus apkepas. Gaila išeikvotų produktų.
armina
2019-07-16 15:22
ar jis skystas turi būtį?