Ritos kibinai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos sprandinė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Vanduo
- Druska
- Sviestas, 250 gramų
- Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, kiaušinių, grietinės, 225 g sviesto bei šiek tiek druskos užminkome tešlą. Reikia minkyti tol kol nelips prie rankų. Užminkytą tešlą dedame 1 val į šaldytuvą.
Įdarui smulkiai supjaustome mėsą (malta netinka), smulkiai supjaustome svogūnus. Į mėsą sudedame svogūnus, prieskonius, ištirpintus 25 g sviesto ir šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišome.
Tešlą kočiojame, padarom norimo dydžio apskritimus, dedame įdaro ir formuojame kibinus. Dedame į skardą, patepame kiaušinio tryniu, išplaktu su šaukštu vandens.
Kepame apie 40 min 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-03 23:42
Aćiu.
2017-03-23 18:45
Pirmiausia sutriname kambario temperaturos sviesta su miltais, druska, cukrumi. Tada sumaisome grietine su kiausiniais. Tada viska gerai isminkome ir dedame tesla i saldytuva pusvalandziui. Mesos idarui geriausia smulkiai supjaustyti kiaulienos sprandine, bet galima imti ir farsa. I mesa ipjaustome svogunu, pilame truputi vandens ir imaisome truputi sviesto, kad kibinai butu sultingesni.
2017-03-23 18:39
Jei varskes idaras (varske, kiausinis, paletrunas ar spinatai) per skystas, idedu tarkuoto fermentinio surio.
2016-10-11 10:53
O ka su sviestu daryt? Istirpint ar ka pries dedant i tesla?
2018-02-09 17:49