Ritos balandėliai

Ritos balandėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Kopūstai, didesnis, 1 vienetas
  • Laurų lapai
  • Ryžiai, virti, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Druska
  • Prieskoniai
  • Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kopūstą apverdame kol suminkštėja lapai. Faršą gerai išminkome su ryžiais ir prieskoniais. Padarome balandėlius, juos apkepiname keptuvėje ir sudedame į puodą.
Imame kitą puodą, įpilame 2 litrus vandenio, į jį dedame pamidorų pastą, 2 šaukštelius druskos, 3 cukraus, keletą lauro lapų, užviriname. Miltus išmaišome su šaltu vandeniu, kad neliktų gumuliukų ir pilame į verdandį padažą nuolat maišant, kad neprisviltų ir nesušoktų į gumuliukus. Užpilame ant balandėlių ir troškiname ant silpnos ugnies apie 30 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2009-04-29 23:18
ir as uz balandelius
Rita
2009-04-22 21:56
raityk rankoves ir gamink balandžius
sandra
2009-04-22 19:25
mielu noriu atlekciau, tik kad toli gyvenu. reiks paciai gaminti
Inesa
2009-04-22 18:43
atvažiuok, pas mane dar vakarykščių likę - pavaišinsiu
sandra
2009-04-22 17:27
noriu balandeliu