Ritos balandėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Kopūstai, didesnis, 1 vienetas
- Laurų lapai
- Ryžiai, virti, 1 stiklinė
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 2.5 valgomojo šaukšto
- Druska
- Prieskoniai
- Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą apverdame kol suminkštėja lapai. Faršą gerai išminkome su ryžiais ir prieskoniais. Padarome balandėlius, juos apkepiname keptuvėje ir sudedame į puodą.
Imame kitą puodą, įpilame 2 litrus vandenio, į jį dedame pamidorų pastą, 2 šaukštelius druskos, 3 cukraus, keletą lauro lapų, užviriname. Miltus išmaišome su šaltu vandeniu, kad neliktų gumuliukų ir pilame į verdandį padažą nuolat maišant, kad neprisviltų ir nesušoktų į gumuliukus. Užpilame ant balandėlių ir troškiname ant silpnos ugnies apie 30 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-22 21:56
raityk rankoves ir gamink balandžius 

2009-04-22 19:25
mielu noriu atlekciau, tik kad toli gyvenu. reiks paciai gaminti 

2009-04-22 18:43
atvažiuok, pas mane dar vakarykščių likę - pavaišinsiu 

2009-04-22 17:27
noriu balandeliu 

2009-04-29 23:18