Risotto su vytinta dešra

Risotto su vytinta dešra
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, 200 gramų
  • Ryžiai, Arborio, 300 gramų
  • Svogūnai, 150 gramų
  • Baltas vynas, sausas, 150 mililitrų
  • Dešra, vytinta Biovela, 100 gramų
  • Pienas, Parmezanas, 100 gramų
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, vištienos, 200 mililitrų
  • Prieskoniai
  • Kumpis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pakepinkite smulkintą svogūną ant sviesto 4-5 min. Po to sudėkite ryžius ir pakepinkite dar 1 min. Supilkite vyną ir troškinkite pamaišant apie 1-2 min.
Supilkite sultinį ir troškinkite apie 10 min.
Užpilkite likusį (100 ml) sultinį, sudėkite smulkintą kumpį, dešrą, papriką ir kaitinkit apie 20 min. ant mažos ugnies. Po to įmaišykite sūrį.

Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
karmen
2013-06-05 17:18
o cia virti ryziai 300g gramu ar ne ?
as
2013-03-14 17:03
siaip klausimelis nuo kada rissoto priskiriamas lietuviskai virtuvej