Risotto su vytinta dešra

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paprika, 200 gramų
- Ryžiai, Arborio, 300 gramų
- Svogūnai, 150 gramų
- Baltas vynas, sausas, 150 mililitrų
- Dešra, vytinta Biovela, 100 gramų
- Pienas, Parmezanas, 100 gramų
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Sultinys, vištienos, 200 mililitrų
- Prieskoniai
- Kumpis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pakepinkite smulkintą svogūną ant sviesto 4-5 min. Po to sudėkite ryžius ir pakepinkite dar 1 min. Supilkite vyną ir troškinkite pamaišant apie 1-2 min.
Supilkite sultinį ir troškinkite apie 10 min.
Užpilkite likusį (100 ml) sultinį, sudėkite smulkintą kumpį, dešrą, papriką ir kaitinkit apie 20 min. ant mažos ugnies. Po to įmaišykite sūrį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-14 17:03
siaip klausimelis nuo kada rissoto priskiriamas lietuviskai virtuvej 

2013-06-05 17:18