Rigatoni makaronai su jautiena

Rigatoni makaronai su jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, kapotas, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 4 stiklinės
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, kapotos, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorai, grūsti, 250 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautienos faršas, 500 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonas vynas, 1 stiklinė
  • Makaronai, Rigatoni, virti, 400 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Į didelę keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir gerai įkaitinkite.
Pakepinkite joje mėsą, susmulkintą svogūną ir česnaką, kol lengvai paruduos.
Pridėkite žalumynų, supilkite vyną, sudėkite pomidorus, paskaninkite druska ir pipirais.
Užvirus sumažinkite ugnį ir patroškinkite apie 1,5 val.
Gautą masę sudėkite ant pasūdytame vandenyje išvirtų, dar šiltų makaronų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą