Riešutų ir razinų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Graikiniai riešutai, 250 gramų
- Imbieras, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Šokoladas, juodasis, 400 gramų
- Sviestas, arba margarinas, 125 gramai
- Razinos, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintą sviestą išplakite su cukrumi, kiaušiniais, vanile ir imbieru.
Į tešlą įmaišykite 250 g ištirpinto šokolado, kepimo miltelius ir miltus.
Galiausiai suberkite razinas ir sukapotus riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą. Kepkite 25-30 min. 180-190° C orkaitėje.
Iškepusį ir pravėsusį pyragą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir ištepkite likusiu ištirpintu šokoladu. Papuoškite vaisiais ar uogomis.
» Rašyti komentarą