Riešutinis keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Šokoladas, pieniškas, 50 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Riešutai, malti, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Minkštą sviestą gerai išplakti su cukrumi iki baltumo. Įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai paplakant.
Miltus susimaišyti su kepimo milteliais ir įsijojus į sviesto masę, atsargiai išsukti viską.
Šokoladą sutarkuoti smulkia tarkute, suberti į tešlą.
Maltus riešutus taip pat suberti į tešlą ir viską išsukti. Tešla pasirodė man sausoka, bet aš nepyliau jokio pieno. Gal koks šaukštas vienas kitas ir tiktų čia.
Kepti 180° ~50 min. Tikrinti tiesiog dantų krapštuku ar jau iškepę. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-03 11:36
O kuom virsus uzpyltas?

2014-12-18 16:41
Bet tai mastymas, jeigu be profisionali, tai nereiskia kad nemoka graziai , skaniai pagaminti.
2014-11-10 18:46
Lina, ne profesionali vireja - jei manote kad mano pagaminti valgiai yra pasisavinti, tuomet galite tai irodyti 
Kad jums butu ramiau, galite tortus uzsisakyti pas mane. Uzsakymus priimu facebooke, paieskoje iveskite JulRiu ir pasirinkite albuma UZKANDINIAI TORTAI, beto galite pasiziureti ir kita albuma Sventiniam stalui
)

Kad jums butu ramiau, galite tortus uzsisakyti pas mane. Uzsakymus priimu facebooke, paieskoje iveskite JulRiu ir pasirinkite albuma UZKANDINIAI TORTAI, beto galite pasiziureti ir kita albuma Sventiniam stalui

2014-11-03 12:43
Labai įdomūs,skanūs pagaminti valgiai, visus peržiūriu ir man kažkodėl susidarė vaizdas,kad p.Julijos dauguma foto....ne pačios pagaminto produkto,nes pati gaminu,fotografuoju...labai jau skiriasi ne profesionalo pagamintas tortas nuo profesionalo...ačiū už išklausymą
2015-04-06 17:34