Riešutinis keksas

Riešutinis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladas, pieniškas, 50 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Riešutai, malti, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Minkštą sviestą gerai išplakti su cukrumi iki baltumo. Įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai paplakant.
Miltus susimaišyti su kepimo milteliais ir įsijojus į sviesto masę, atsargiai išsukti viską.
Šokoladą sutarkuoti smulkia tarkute, suberti į tešlą.
Maltus riešutus taip pat suberti į tešlą ir viską išsukti. Tešla pasirodė man sausoka, bet aš nepyliau jokio pieno. Gal koks šaukštas vienas kitas ir tiktų čia.
Kepti 180° ~50 min. Tikrinti tiesiog dantų krapštuku ar jau iškepę. Skanaus

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julija
2015-04-06 17:34
cukraus pudros glajus
Greta
2015-04-03 11:36
O kuom virsus uzpyltas?
ne nu
2014-12-18 16:41
Bet tai mastymas, jeigu be profisionali, tai nereiskia kad nemoka graziai , skaniai pagaminti.
Julija
2014-11-10 18:46
Lina, ne profesionali vireja - jei manote kad mano pagaminti valgiai yra pasisavinti, tuomet galite tai irodyti
Kad jums butu ramiau, galite tortus uzsisakyti pas mane. Uzsakymus priimu facebooke, paieskoje iveskite JulRiu ir pasirinkite albuma UZKANDINIAI TORTAI, beto galite pasiziureti ir kita albuma Sventiniam stalui )
Lina ne profesionali virėja
2014-11-03 12:43
Labai įdomūs,skanūs pagaminti valgiai, visus peržiūriu ir man kažkodėl susidarė vaizdas,kad p.Julijos dauguma foto....ne pačios pagaminto produkto,nes pati gaminu,fotografuoju...labai jau skiriasi ne profesionalo pagamintas tortas nuo profesionalo...ačiū už išklausymą