Riešutiniai varškėčiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Lazdyno riešutai, 1 sauja
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
Labai skanu su obuoliene! Skanaus!
» Rašyti komentarą