Riešutiniai sausainiai su medumi

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Medus, skystas, 75 gramai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, rupūs, 150 gramų
- Sviestas, 175 gramai
Gaminimo instrukcija:
Įdaras:
125 g įvairių riešutų;
50 g razinų;
1 a.š. cinamono;
2-3 a. š. skysto medaus.
Įdarui riešutus, razinas susmulkinti, pabarstyti cinamono ir sumaišyti su medumi. Minkštą sviestą išplakti su medumi iki purios masės. Suberti miltus ir gerai išminkyti. Galima pusvalandžiui įdėti į šaldytuvą (lengviau bus padengti formą). Tešlą padaryti pusiau ir viena puse iškloti kepimo indą, ant viršaus sudėti įdarą (palikti apie 1 cm nuo krašto neužpildytą), ir uždengti kita tešlos puse, gerai apspaudžiant kraštus. Subadyti šakute paviršių. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių. Prieš pjaustant – atvėsinti ir apibarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-02 19:35
KUCIU PATIEKALU sudetyje negali buti nei pieno produktu, nei mesos, kiausiniu... taip,kad sviesta keiskite aliejumi...
2009-12-01 16:36
Labai skaniai atrodo, ypac man -riesutu megejai
oku:


2009-12-01 16:16
tokie skanus,tik valgiau ir valgiau. 

2009-11-25 12:01
O jie čia tokie ne ploni ir gaunasi?



2010-01-17 21:54