Riestės

Riestės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Cukrus, rudasis, pabarstymui
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo, sudėti vanilinį cukrų. Maišant sudėti kiaušinius ir suberti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išminkyti.
Paruoštą tešlą suvolioti 1 cm storumo ir 15 cm ilgio voleliais, jo abu galus sulenkus įspausti per vidurį volelio. Riestes aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti ruduoju cukrumi.
Riestes sudėti į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje (pagal Celsijų) apie 20 min., kol jos gražiai parusvės.

Receptą atsiuntė: Vaida
» Rašyti komentarą