Riestės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Cukrus, rudasis, pabarstymui
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Sviestas, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo, sudėti vanilinį cukrų. Maišant sudėti kiaušinius ir suberti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išminkyti.
Paruoštą tešlą suvolioti 1 cm storumo ir 15 cm ilgio voleliais, jo abu galus sulenkus įspausti per vidurį volelio. Riestes aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti ruduoju cukrumi.
Riestes sudėti į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje (pagal Celsijų) apie 20 min., kol jos gražiai parusvės.
» Rašyti komentarą