Riestainiukai su faršu ir sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Kiaušiniai, 1
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 0.5 litro
- Sausainiai, riestainiukai, 220 gramų
- Fermentinis sūris, 100 gramų
- Druska
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Pasiruošti faršą: įmušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. Pieną užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką įdėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po fermentinio sūrio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-25 18:29
Tikrai taip, tik cia keistai taip parase... 

2013-03-25 11:09
as kiek supratau tie sausainiukai ,,barankos,, vadinamos

2016-01-23 18:14