Riestainiukai su faršu ir sūriu

Riestainiukai su faršu ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1
  • Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 0.5 litro
  • Sausainiai, riestainiukai, 220 gramų
  • Fermentinis sūris, 100 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Pasiruošti faršą: įmušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. Pieną užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką įdėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po fermentinio sūrio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lina
2016-01-23 18:14
O tai pieno kiek? Ar100 ar 0,5litro...kazkaip neaisku.
Jurgita
2013-03-25 18:29
Tikrai taip, tik cia keistai taip parase...
skaitytoja
2013-03-25 11:09
as kiek supratau tie sausainiukai ,,barankos,, vadinamos