Riestainiai

Riestainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 50 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukite iki baltumo, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai sudėkite miltus su kepimo milteliais

  2. Tešlą išminkykite ant lentos, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius.

  3. . Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol įgaus aukso spalvą.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mija
2015-12-06 16:01
Visai skanūs tik beskoniai - labai skanu su pienu