Renatos medaus tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 6 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Medus, skystas, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
- Sviestas, 200 gramų
- Grietinė, 1 litras
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį indą ir apie 15 minučių, vis pamaišydami, kaitiname ant garų.
Baigdami kaitinti sudedame citrinos sultimis gesintą sodą arba kepimo miltelius.
Dar kiek pakaitinę, nukeliame nuo garų ir greitai suberiame miltus bei gerai išmaišome.
Tešlą palaikome šaldytuve apie 1,5 val.
Tada ją padalijame į 6 dalis, iškočiojame ir iškepame apvalius lakštus (prieš kepimą subadome).
Iš tešlos likučių iškepame lakštą, kurį vėliau sumalame apibarstymui.
Kremui grietinę išsukame su mikseriu, sudedame cukraus pudrą ir plakdami pamažu supilame citrinos sultis.
Pertepame viršų, apibarstome trupiniais ir papuošiame.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-15 14:37
man sitas receptas jau seniai zinomas kaip Medaus tortas,o del pertepimo as imu ziedine forma ir iskloju plevele (frischhaltefohlie) viskas kuo puikiausiai
7


2013-06-18 14:11
Grietine mazose indeliose pas mus bent lidlas tik viena sour cream ir tepardavineja, 30% x
2013-06-12 10:50
kokio riebumo grienine naudojate? Sakete Lidl parduotuveje apsiperkate, kokia perkate, kad ji taip issiplaka puriai?
2012-09-04 15:37
Auginam bites ir siūlom įsigyti medaus. Garantuoju, kad natūralus ir tikras miško medus. Išpilstytas į kibirėlius. 1 kg - 16 Lt. Kaune, Aleksote arba Garliavoje. Norint įsigyti rašykite [email protected] arba skaminkite 8 604 97061. Parduodame nuo 1 kg iki 200 kg kiekiais.
2014-07-08 14:56
man būtų gėda talpint i interneta su tokiu papuosimu.,.