Renatos keksas

Renatos keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Kefyras, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 100 gramų
  • Razinos, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 10 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sviestą lengvai pašildyti, kiaušinius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu. Supilti kefyrą, išmaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberi miltuose apvoliotas razinas. Pailgą keksu forma patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Forma apversti ir iškratyti miltų likučius. Supilti paruoštą tešlą ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 50min. Ar keksas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Kai keksas atšals apibert cukraus pudra.

Skanaus

Receptą atsiuntė: renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2021-08-18 16:41
Va čia tai geras keksas...pirma karta kažka tokio skanaus ragavau
Juratė❤
2021-08-18 16:36
Na keksas neblogas
Alma
2013-12-12 13:36
Keksas is tiesu labai skanus, tik noreciau pasiulyti ji pagardinti islydytu sokoladu ir kokoso drozlemis - pirstus galima apsilaizyti sokolada labai paprasta pagaminti piena praskiedus su tepamu pienisku sokoladu ir islydzius mikrobangeje iki vientisos mases. Kokoso drozliu beriu gausiai, pyragas nyksta akyse kol dar karstas..
renata
2011-08-28 22:47
saunu,kad patiko ,kita karta tesla pilkit i keksui skirta blekute ir bus viskas ciki
Aurimas
2011-08-26 16:20
Žiauriai skanus gavos, bet dariau į didelę blėka, maniau kad iškils, bet nedaug pakilo, tai gavos blėkoj labai mažas, o taip žiauriai skanus gavosi.