Renatos keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Kefyras, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 100 gramų
- Razinos, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 10 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Sviestą lengvai pašildyti, kiaušinius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu. Supilti kefyrą, išmaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberi miltuose apvoliotas razinas. Pailgą keksu forma patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Forma apversti ir iškratyti miltų likučius. Supilti paruoštą tešlą ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 50min. Ar keksas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Kai keksas atšals apibert cukraus pudra.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-28 22:47
saunu,kad patiko ,kita karta tesla pilkit i keksui skirta blekute ir bus viskas ciki 

2011-08-26 16:20
Žiauriai skanus gavos, bet dariau į didelę blėka, maniau kad iškils, bet nedaug pakilo, tai gavos blėkoj labai mažas, o taip žiauriai skanus gavosi.
2011-08-25 21:49
Tai bus pirmas mano rimtesnis gaminys, rytoj darysiu, manau skaniai gausis.
2011-05-14 16:17
NU GAL SKANU PABANDYSIU









2013-12-12 13:36