Renatos keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Kefyras, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 100 gramų
- Razinos, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 10 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Sviestą lengvai pašildyti, kiaušinius ištrinti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu. Supilti kefyrą, išmaišyti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, suberi miltuose apvoliotas razinas. Pailgą keksu forma patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Forma apversti ir iškratyti miltų likučius. Supilti paruoštą tešlą ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 50min. Ar keksas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Kai keksas atšals apibert cukraus pudra.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-08-18 16:36
Na keksas neblogas
2013-12-12 13:36
Keksas is tiesu labai skanus, tik noreciau pasiulyti ji pagardinti islydytu sokoladu ir kokoso drozlemis - pirstus galima apsilaizyti
sokolada labai paprasta pagaminti piena praskiedus su tepamu pienisku sokoladu ir islydzius mikrobangeje iki vientisos mases. Kokoso drozliu beriu gausiai, pyragas nyksta akyse kol dar karstas.. 


2011-08-28 22:47
saunu,kad patiko ,kita karta tesla pilkit i keksui skirta blekute ir bus viskas ciki 

2011-08-26 16:20
Žiauriai skanus gavos, bet dariau į didelę blėka, maniau kad iškils, bet nedaug pakilo, tai gavos blėkoj labai mažas, o taip žiauriai skanus gavosi.
2021-08-18 16:41