Ravjoliai (koldūnai kitaip)

Ravjoliai (koldūnai kitaip)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Slyvos, džiovintos, maltos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai, kiaulienai
Gaminimo instrukcija:

Sudedame išplaktus kiaušinius, vandenį, druskytę, pilame po truputį miltus ir maišome, kol tešla nebekibs prie rankų.
Paruoštą tešlą padedame į šalį pasiilsėti, o tuo tarpu darome įdarą.
Į faršą dedame keptuvėje su aliejumi pakepintą svogūną, slyvas, prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Iškočiojame tešlą, su stikline darome skridinukus, dedame ant jų įdarą ir gražiai suklijuojame, kaip koldūnus.
Apačioje gražiai susukame uodegėles ir verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Patiekiame šiltus su mėgstamu padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jūratė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zosia
2012-05-19 17:38
super labai patiko
ravioli
2011-05-24 18:06
tik deja ravioli tesla netaip daroma 1 kg miltu dedami 8 kiausiniai ir beveik be vandens ,tokia tesla gaunas kieta todel ja iskociuot su kocielu labai sunku ,todel tokiai teslai ir yra skirtos specialios masineles pastai...taip kad nebegaruokit kad ce ravioli.jei nezinai kas ravioli net nedek tokia recepta nes zmones paskaite poto prisisvaigst oo ce tipo ravioli pagaminau nors net nenumana kas per dalyks tas ravioli istikruju yra
jurate
2009-01-09 17:27
Ojei pabandytum,taip pat skanu,kaip atrodo...
Benas
2009-01-09 15:15
Labai gražiai atrodo