Ravioliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Muskatas, maltas
- Svogūnai, smulkinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1.5 vieneto
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Batonas, mirkytas, riekės, 1 vienetas
- Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, tarkuotas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Mėsa, Jūsų mėgstama, faršas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, 0,5 kiaušinio, malto muskato riešuto ir šiek tiek druskos užminkoma lakštiniams tešla.
Ji 1 valandai atidedama į šalį.
Įdarui sumaišomas Jūsų mėgstamos mėsos faršas, 0,5 kiaušinio, tarkuotas sūris, smulkintas svogūnas, nuspausta batono riekė, druska bei pipirai.
Pastovėjusi tešla iškočiojama, iš gauto lakšto stikline išspaudžiami skrituliukai (galima lakštą supjaustyti ir keturkampiais), ant kiekvieno jų vidurio uždedama po šaukštelį įdaro.
Kraštai sutepami 0,5 kiaušinio plakiniu ir apspaudžiami.
Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pasūdytame vandenyje.
Prieš patiekiant, apibarstomi Parmezano sūriu ir apipilami pomidorų padažu.
Įdarui taip pat tinka špinatai arba kitokios daržovės.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-26 08:53
Geriausia tai kai reikia po 0,5 kiaušinio atsignybti 

2010-06-23 22:47
ka tik pavalgem ir galiu pasakyt kad skanu ir sotu
aciu uz recepta





2010-05-01 15:12

2012-11-06 12:36