Rausvi faršo kepinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, riekes, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai
- Pienas, 100 mililitrų
- Marinuoti burokėliai, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Piene išmirkyti pyrago riekutes, sudėti į faršą. Įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių ir išminkyti. Formuoti blynelius, į vidų dėti tarkuotų burokėlių, gražiai užlenkti ir formuoti pailgus kotletukus. Juos gausiai apvolioti trupiniuose. Į skardelę, kur jie keps įdėti taukų ir faršo kepinukus. Juos kepti apie 20 min. karšoje orkaitėje. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-27 11:43
dabar valgome ši kepsnį - super. Aš kiaulienos nevalgau , dariau iš jautie
nos faršo . SKANU , AČIŪ

2009-10-27 18:55