Rausvi faršo kepinukai

Rausvi faršo kepinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Batonas, riekes, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Marinuoti burokėliai, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Piene išmirkyti pyrago riekutes, sudėti į faršą. Įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių ir išminkyti. Formuoti blynelius, į vidų dėti tarkuotų burokėlių, gražiai užlenkti ir formuoti pailgus kotletukus. Juos gausiai apvolioti trupiniuose. Į skardelę, kur jie keps įdėti taukų ir faršo kepinukus. Juos kepti apie 20 min. karšoje orkaitėje. Skanaus

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
sandra
2009-10-27 18:55
smagu, kad patiko
MĖTA
2009-10-27 11:43
dabar valgome ši kepsnį - super. Aš kiaulienos nevalgau , dariau iš jautie nos faršo . SKANU , AČIŪ