Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis

Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, rauginti, 500 kilogramų
  • Kiauliena, (rūkytos ausys), 200 gramų
  • Kmynai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Rūkytos ausys supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.

  2. Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens , kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.

  3. Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrusti, kad atsirastų daugiau kvapo.

    Skanaus

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą