Raudonujų serbentų pyragas

Raudonujų serbentų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 240 gramų
  • Sviestas, minkštas, 110 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Įdarui:
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Cukrus, 120 gramų
  • Krakmolas, kukurūzų, bet aš naudojau bulvių, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Serbentai, raudonieji, 540 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pagrindui skirtus produktus sumaišyti,suminkyti tešlą į rutulį ir padėti 30 min į šaldytuvą.

  2. Tešlą išimtą iš šaldytuvo iškočioti. Ja iškloti kepimo skardą (aš naudojau 26 cm skersmens) ir kepti 170°C temp. apie 25 min.

  3. Įdarui. Baltymus išplakti iki standžių putų,palaipsniui supilti cukrų ir krakmolą,dar paplakti ir sumaišyti su serbentais. Baltymų - serbentų masę tolygiai paskirstyti ant pyrago. Kepti dar 10-15 min, kol viršus gražiai paruduos.


    Tobulas skonis.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą