Raudonujų serbentų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 240 gramų
- Sviestas, minkštas, 110 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
- Cukrus, 120 gramų
- Krakmolas, kukurūzų, bet aš naudojau bulvių, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Serbentai, raudonieji, 540 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui skirtus produktus sumaišyti,suminkyti tešlą į rutulį ir padėti 30 min į šaldytuvą.
Tešlą išimtą iš šaldytuvo iškočioti. Ja iškloti kepimo skardą (aš naudojau 26 cm skersmens) ir kepti 170°C temp. apie 25 min.
Įdarui. Baltymus išplakti iki standžių putų,palaipsniui supilti cukrų ir krakmolą,dar paplakti ir sumaišyti su serbentais. Baltymų - serbentų masę tolygiai paskirstyti ant pyrago. Kepti dar 10-15 min, kol viršus gražiai paruduos.
Tobulas skonis.
» Rašyti komentarą