Raudonųjų kopūstų salotos

Raudonųjų kopūstų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, raudonasis, 1 galva
  • Svogūnai, raudonasis, 1 galva
  • Vynuogės, 200 gramų
  • Kopūstai, Pekino, 300 gramų
  • Grietinė, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstą ir svogūną susmulkinti, vynuoges supjaustyti skrituliukais. Pekino kopūstą taip pat supjaustyti išilgai.

  2. Viską išmaišyti su grietine, pagardinti druska ir pipirais.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą