Raudonųjų kopūstų salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Kopūstai, raudongūžiai, 250 gramų
- Druska
- Aliejus
- Grietinė
- Pekino kopūstas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu.
Grietinė sumaišoma su aliejumi, cukrumi, druska bei pipirais.
Vandeniui nutekėjus, kopūstai sumaišomi su supjaustytu pekino kopūstu bei pasigamintu padažu.
Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-05 23:05

2013-12-21 18:15
Nesiderina ingridientai..