Ramunės obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 250 gramų
- Obuoliai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Pienas, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 180 gramų
- Kondensuotas pienas, indelis, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintą sviestą išplakti su cukrumi iki purumo. Įmušti po vieną kiaušinį ir maišyti. Į šią masę sudėti miltus, sumaišytus su druska, vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Viską plakti mikseriu. Tada supilti pieną ir išmaišyti iki vientisos masės.
Susipjaustyti obuolius kubeliais ir sumaišyti su virtu kondensuotu pienu.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Ant viršaus tolygiai paskirstyti obuolius sumaišytus su kondensuotu pienu.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 - 50 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-29 08:24
sveiki,
noriu pasiteiraut ar jis nėra labai saldus?
noriu pasiteiraut ar jis nėra labai saldus?
2010-09-29 15:39