Ramunės farširuota lydeka

Ramunės farširuota lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lydeka, 1.5 kilogramo
  • Menkės, filė, 200 gramų
  • Batonas, riekės, 2 vienetai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, kepimui
  • Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:

Lydekai nuimti odą, pasūdyti. Sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Lydekos mėsą ir menkių filė sumalti. Į gautą masę dėti kepintus svogūnus su morkom (atvėsusius), įmušti kiaušinius, įdėti piene išmirkytą batoną, preiskonius, druskos ir pipirų, pagal skonį. Žuvies faršą gerai išmaišyti ir sudėti į lydeką. Pilvą užsiūti. Dėti pilvu ant skaros ir kepti orkaitėje, uždengus folija apie 45 min. 180 laipsnių karštyje. tada nuimti foliją ir kepti kol apskrus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ramunė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zyta
2013-10-28 19:15
Siulinciau morkas supjaustyti kubeliais netarkuoti ,tai supjauscius lydeka graziai atrodo ...mozaika
Ramune
2010-06-07 14:04
tai reikejo tik pridengti folija, o ne apvynioti lydeka
Petras
2010-06-06 19:36
Na, blyn, kaip čia ir pasakius, darau dabar farsiruota lydeka, praeita karta kepdamas nedejau folijos, o dabar uzdejau, tai prikibo padla ir sudraske man truputi lydekos oda...tai vadinasi folijos deti nereikia...