Ramunės farširuota lydeka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lydeka, 1.5 kilogramo
- Menkės, filė, 200 gramų
- Batonas, riekės, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Druska
- Sviestas, kepimui
- Prieskoniai, žuvies
Gaminimo instrukcija:
Lydekai nuimti odą, pasūdyti. Sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Lydekos mėsą ir menkių filė sumalti. Į gautą masę dėti kepintus svogūnus su morkom (atvėsusius), įmušti kiaušinius, įdėti piene išmirkytą batoną, preiskonius, druskos ir pipirų, pagal skonį. Žuvies faršą gerai išmaišyti ir sudėti į lydeką. Pilvą užsiūti. Dėti pilvu ant skaros ir kepti orkaitėje, uždengus folija apie 45 min. 180 laipsnių karštyje. tada nuimti foliją ir kepti kol apskrus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-07 14:04
tai reikejo tik pridengti folija, o ne apvynioti lydeka 

2010-06-06 19:36
Na, blyn, kaip čia ir pasakius, darau dabar farsiruota lydeka, praeita karta kepdamas nedejau folijos, o dabar uzdejau, tai prikibo padla ir sudraske man truputi lydekos oda...tai vadinasi folijos deti nereikia...
2013-10-28 19:15