Raguoliukai

Raguoliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 1 pakelis
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Kiaušinių tryniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 50 gramų
  • Sviestas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Trynius išplakame su cukrumi.

  2. Užviriname pieną.

  3. Verdantį pieną užpilti ant kiaušinių masės.

  4. Gautą masę supilti į puodą ir kaitinti kol užvirs, bei intensyviai maišyti.

  5. Vėliau sudėti sviestą ir plakti iki vientisos masės.

  6. Tešlą supjaustyti trikmapėliais, susukti į raguoliukus ir kepti iki 150 C įkaitintoje orkaitėje, 25 minutes.

  7. Konditeriniu švirkštu į jau iškepusį raguolį įpurškiame plikyto kremo.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą