Ragu iš pomidorų

Ragu iš pomidorų
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Kopūstai, 600 gramų
  • Pomidorai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorai, šviežūs, 2 vienetai
  • Pupelės, šparaginės, 300 gramų
  • Svogūnai, laiškai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Pomidorus ir česnakus stambiai supjaustyti.
Svogūnų laiškus susmulkinti.
Įkaitinti 1 šaukštą aliejaus ir jame patroškinti, apie 5 min, pomidorus, česnakus ir laiškus.
Kopūstą supjaustyti kvadratiniais gabaliukais.
Kitoje keptuvėje su dangčiu, 2 šaukštuose aliejaus, patroškinti kopūstus ir šparagines pupeles, su džiovintais pomidorais ir druska 5-7 min.
Tada sudėti pomidorų pastą, išmaišyti, supilti stiklinę vandens ir dar patroškinti apie 20 min.
Ištroškintus kopūstus su pupelėmis sudėti į pomidorų troškinį, išmaišyti ir dar patroškinti, uždengus, 3 min.

Receptą atsiuntė: Vegetarė
» Rašyti komentarą