"Raffaelo" tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 200
- Kiaušiniai, 5
- Aliejus, 60
- Miltai, 200
- Kondensuotas pienas, 350 gramų
- Sviestas, 180 gramų
- Grietinėlė, 500 gramų
- Grietinėlės standiklis, 2 pakeliai
- Kokosas, drožlės, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi. Baltymus išplakti iki standžių putų. Supilti aliejų, suberti miltus.
Gautą masę supilti į kepimo indą ir kepti 190 °C temp. orkaitėje apie 35 minutes.Grietinėlę paplakti, suberti standiklį ir plakti iki standumo. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, įmaišyti kokoso drožles. Abi mases sumaišyti.
Biskvitą supjaustyti lakštais, pašlakstyti citrinos sultimis, sumaišytomis su cukrumi ir šlakelu vandenus, pertepti kremu ir sluoksniuoti iki norimo aukščio. Papuošti kokoso drožlėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-08 00:20