RAfaelo tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, biskvitui, 1 stiklinė
- Vanilė, biskvitui, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, biskvitui, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, biskvitui, 230 gramų
- Grietinėlė, 35 proc. riebumo, kremui, 450 gramų
- Grietinėlė, standiklis, pakeliuose, kremui, 2 vienetai
- Aliejus, biskvitui, 65 gramai
- Sviestas, 82 proc. riebumo, kremui, 250 gramų
- Kokosas, drožlės, kremui, 30 gramų
- Kondensuotas pienas, indeliuose, kremui, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, biskvitui, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir valine. Plakti, kol masė patrigubės, tada silpnai pilame aliejų, paplakti apie minutę. Sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir lengvai išmaišome, kol masė taps vientisa. Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 35 min.
Iškepusį biskvitą perpjauname per puse.
Grietinėlę šiek tiek paplakti, supilame grietinėlės standiklį ir plakame iki standumo.. Dedame i šaldytuvą.
Sviestą su kondensuotu pienu išsukame ir 30 min. dedami į šaldytuvą sumaišius su kokoso drožlėmis
Per puse perpjautą biskvitą pertepame kremu, šonus apstatome biskvitiniais sausainiais ir gražiai perrišame. Viršų pabarstome kokoso drožlėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-15 11:10
kazkoks nekonkretus receptas...
2014-03-19 13:08
Yra parduotuvese atskirai grietinele ir atskirai grietines standiklis, jis guli dazniausiai prie papuosimu, kur kakosai, sokolado gabaliukui papuosimui, zele
2014-03-18 12:51
o kas tai yra grietinele pakeliuose,standiklis ??
2013-06-21 15:02
skaniai atrodo, gimtadieniui pagaminsiu 

2014-11-09 08:10