Rafaello iš sūrio

Rafaello iš sūrio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, 200 gramų
  • Džiūvėsėliai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 4 valgomieji šaukštai
Kepimui:
  • Aliejus, 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Fermentinį sūrį tarkuojame, į jį įmušame kiaušinį, įberiame miltus, išmaišome tešlą.

  2. Šlapiomis rankomis formuojame rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į verdantį aliejų. Kepame, kol apskrus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą