Rabarbarų traškėsis

Rabarbarų traškėsis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, rudasis, 0.5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
  • Avižiniai dribsniai, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
apie 500 g rabarbarų
6 - 8 šaukštai miltų
1 stiklinė cukraus
1 kiaušinis ir truputis tarkuotos apelsinų žievelės.

Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šaltą sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rasa
2009-05-23 16:32
NIEKO SKANESNIO NESU RAGAVUSI
Lina
2009-04-06 22:37
kaip megstu rabarbarus, greiciau ju atsirastu, ismeginsiu sita receptuka