Rabarbarų traškėsis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, rudasis, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Riešutai, kapoti, 0.5 stiklinės
- Avižiniai dribsniai, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
apie 500 g rabarbarų
6 - 8 šaukštai miltų
1 stiklinė cukraus
1 kiaušinis ir truputis tarkuotos apelsinų žievelės.
Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šaltą sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-06 22:37
kaip megstu rabarbarus, greiciau ju atsirastu, ismeginsiu sita receptuka 

2009-05-23 16:32