Rabarbarų drebučiai itališkai

Rabarbarų drebučiai itališkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Rabarbarai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Rabarbarus nulupti, smulkiai supjaustyti ir, įpylus į indą pusę stiklinės vandens, patroškinti. Paskui pertrinti pro sietelį. Želatiną ištirpyti karštoje rabarbarų tyrėje. Jei nelabai tirpsta, tyrę galima pakaitinti.
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir užplikyti karšta rabarbarų tyre. Kiaušinių baltymus išplakti, sudėti į atvėsintą rabarbarų tyrę, suberti vanilinį cukrų, išmaišyti, supilti į norimos formos indą ir atvėsinti.

Receptą atsiuntė: RM
» Rašyti komentarą
» Komentarai
asirtiek
2010-10-06 13:07
RM, kur gaunate rabarbaru raudonos spalvos?