Pyragiukas su persikais

Pyragiukas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Persikai, dideli, 1 vienetas
  • Vanilė, ekstraktas, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Jogurtas, natūralus, 4 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, augalinis, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, ištirpintas, 0.3 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sudėkite kiaušinius, jogurtą, sviestą į vieną dubenį, pridėkite vanilės ekstrakto ir išmaišykite.
Tuomet supilkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Patepkite kepimo formą aliejumi ir supilkite į ją pasigamintą tešlą.
Persiką nuplaukite, išimkite kauliuką, nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
Persiko skilteles sudėkite ant tešlos viršaus ir šiek tiek paspauskite, kad įsispaustų į tešlą.
Kepkite apie 25 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepus pyragą palikite formoje, kad šiek tiek pravėstų, tuomet išimkite iš formos, padėkite ant grotelių ir leiskite visiškai atvėsti.
Prieš patiekiant galite apibarstyti cukrumi.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ramunė
» Rašyti komentarą