Pyragėliai su vyšnių įdaru

Pyragėliai su vyšnių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, įdarui, 1 valgomasis šaukštas
  • Vyšnios, konservuotos, įdarui, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 700 gramų
  • Džiūvėsėliai, įdarui, 6 valgomieji šaukštai
  • Pienas, tešlai, 400 mililitrų
  • Druska, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, įdarui, 25 gramai
  • Sviestas, tešlai, 200 gramų
  • Mielės, sausos, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, tešlai, 10 gramų
  • Vanilinis cukrus, įdarui, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ant nedidelės ugnies ištirpiname sviestą.
Tuomet suberiame cukrų ir druską. Išmaišome.
Supilame pieną.
Šį skystą mišinį supilame į tešlos maišymo aparatą.
Į skystą masę suberiame miltus, kepimo miltelius ir mieles. Maišome, kol tešla tampa vientisa.
Jei tešlos maišymo aparato neturite, maišykite su šaukštu, o kai nebesimaišo, išminkykite rankomis.
Gerai išminkytą tešlą palaikyti šaldytuve 1 valandą.
Kol tešla šąla, pasigaminame trupinius įdarui: ištirpiname keptuvėje sviestą ir suberiame džiūvėsėlius ir cukrų. Kepiname, visą laiką maišant apie 2-3 minutes. Po to nukeliame nuo ugnies ir įmaišome vanilinį cukrų.
Vyšnias sumaišome su krakmolu ir džiūvėsėlių mišiniu.
Tešlą gerai iškočiojame iki 3 mm storio ir išspaudžiame iš jos 8-9 cm skersmens apskritimus.
Ant kiekvieno tešlos apskritimo dedame vyšnių įdaro ir sulenkiame. Kaip padariau tokios formos pyragėlius yra pridėta nuotrauka.
Kepame 220° C orkaitėje apie 25 minutes.
Iš tokio kiekio ingredientų gavosi 40 vienetų pyragėlių.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Vytautė
» Rašyti komentarą