Pyragėliai su špinatų ir rikotos sūrio įdaru

Pyragėliai su špinatų ir rikotos sūrio įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai, 2 valgomieji šaukštai
  • Špinatai, šaldyti, malti, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Tešla, sliuoksniuota, 1 lapas, 250 gramų
  • Rikota, sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Špinatus atšildome ir sumaišome su rikotos sūriu, grietine ir prieskoniais. Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. Šepetėliu tepame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius baltymu, dedame po maždaug šaukštelį špinatų ir rikotos sūrio masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius pusiau, užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių, dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kiaušinio tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome kmynais. Kepame apie 25-30 minutes 180 0C, kol gražiai aprus.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agnyte;)
2011-11-12 14:38
Labai skanus pyrageliai. ....Skanu