Pyragėliai su lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Lašiša, silpnai sūdyta filė, 150 gramų
- Aliejus, 10 mililitrų
- Sviestas, 10 gramų
- Tešla, sluoksniuota, 200 gramų
- Sūris, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Lašišos filė smulkiai supjaustyti.
Svogūną perpjauti per pusę, vieną puselę supjaustyti smulkiai, kitą - pusžiedžiais.
Sūrį sutarkuoti su stambia tarka.
Smulkintą svogūną įdėti į keptuvę su įkaitintu sviestu, pakepinti, atšaldyti ir sumaišyti su lašiša ir sūriu.
Sluoksniuotą tešlą iškočioti, supjaustyti norimo dydžio ir formos lakšteliais. Į lakštelių vidurį įdėti paruošto įdaro, kraštelius užlenkti, gerai suspausti, viršuje padaryti kelias įpjovas.
Pyragėlius sudėti į skardą, išteptą riebalais, jų viršų patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Iškepusius pyragėlius papuošti svogūnų pusžiedžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-16 23:36