Pyragėliai su kopūstų įdaru

Pyragėliai su kopūstų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, įdarui
  • Cukrus, tešlai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Kopūstai, įdarui, 800 gramų
  • Morkos, įdarui, 1 vienetas
  • Paprika, įdarui, 1 vienetas
  • Pomidorai, įdarui, 2 vienetai
  • Svogūnai, įdarui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 800 gramų
  • Pomidorų padažas, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, tešlai, 450 mililitrų
  • Druska, įdarui
  • Druska, tešlai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Aliejus, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
  • Mielės, tešlai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų ir 5 šaukštus miltų. Išmaišyti. Palikti 10 minučių. Po to įmaišyti likusius miltus, druską, aliejų ir išminkyti tešlą. Palikti 1-2 valandoms, kad pakiltų.
Įdarui pirmiausia kepinkite svogūnus ir morkas. Į puodą įpilkite šiek tek aliejaus ir apie 1 stiklinę vandens. Sudėkite sutarkuotus kopūstus, kepintas daržoves, smulkintą papriką ir pomidorus. Taip pat įmaišykite prieskonius ir padažą. Virkite, kol suminkštės apie 30-40 minučių.
Imkite tešlos ir formuokite pyragėlius su troškintu įdaru viduje. Įdaro dėkite apie 1 šaukštą.
Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Aliejus turi gerai apsemti pyragėlius. Jei bus gana dideli ir aliejaus reikės daugiau.
Išvirusius pyragėlius padėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų aliejus.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Jūratė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julija
2014-02-17 23:34
Mmm... Kaip uzsimaniau..