Pyragėliai su baklažanų įdaru

Pyragėliai su baklažanų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, vidutinio dydžio, 4 vienetai
  • Bazilikas, 1 sauja
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 70 gramų
  • Druska
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Sluoksniuota tešla, bemielė, 900 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nulupti ir supjaustyti svogūną, baklažanus ir česnako skilteles.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti svogūnus iki auksinės spalvos. Po to sudėti baklažanus ir kepinti vis pamaišant apie 10-15 minučių.
Įmaišyti prieskonius, sutrintus česnakus, grietinę ir nukelti nuo ugnies. Kol karšta įmaišyti sutarkuotą sūrį ir smulkintus šviežius ar džiovintus bazilikus.
Tešlą supjaustyti stačiakampiais. Ant kiekvieno tešlos stačiakampio dėti po 1 šaukštą įdaro, sulenkti, o kraštus užspausti.
Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus arba 190-200 laipsnių (pagal Celsijų) orkaitėje apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą