Pyragėliai su alyvuogėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, 100 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Varškė, 400 gramų
- Druska
- Aliejus, virimui
Gaminimo instrukcija:
Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau.
Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus.
Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
Skanaus!
» Rašyti komentarą