Pyragas Zebriukas

Pyragas Zebriukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 370 gramų
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 215 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kakava, 40 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirai atsidėti 15 g cukraus ir 50 g pieno šokolado masei.

  2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska.

  3. Sviestą išplakti su cukrumi, po truputį maišant supilti kiaušinius. Įberti truputį miltų mišinio, įpilti truputį pieno, maišyti. Tada vėl berti miltus, pilti pieną, maišyti.

  4. Kakavą ir šokolado masei atsidėtą piena ir cukrų sumaišyti. Į šią masę supilti apie pusę baltos tešlos, išmaišyti.

  5. Į kepimo indą pilti truputį baltos tešlos, ant jos truputį šokoladinės ir taip sluoksniuoti.

  6. Kepti 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Irvyda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Iškepęs
2017-04-15 17:27
Kuo puikiausiai iškepęs pyragas, jis drėgnos tekstūros.
Neiškepes
2017-04-15 12:10
Matosi pyragas neiškepes!!!!!