Pyragas „Vyšnaitė“

Pyragas „Vyšnaitė“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Vyšnios, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 230 gramų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kokosas, 15 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ištirpintą sviestą sumaišykite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite grietinę ir kiaušinių plakinį.
Tuomet suberkite druską, sodą ir miltus.
Vyšnias sumaišykite su kokoso drožlėmis.
Į kepimo formą dėkite tešlos, tada vyšnių masę ir vėl tešlos.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje ~ 60 minučių.

Receptą atsiuntė: Vilma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
daiva
2012-05-05 18:59
kepiau ir dar kepsiu (tuo viskas pasakyta)
laima
2012-04-22 22:36
rytoj kepsiu