Pyragas „Vyšnaitė“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Vyšnios, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 230 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kokosas, 15 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintą sviestą sumaišykite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite grietinę ir kiaušinių plakinį.
Tuomet suberkite druską, sodą ir miltus.
Vyšnias sumaišykite su kokoso drožlėmis.
Į kepimo formą dėkite tešlos, tada vyšnių masę ir vėl tešlos.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje ~ 60 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-22 22:36
rytoj kepsiu 

2012-05-05 18:59