Pyragas "Visko po lygiai"

Pyragas "Visko po lygiai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Manų kruopos, 1 stiklinė
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite miltus, manus, cukrų ir avižinius dribsnius. Įberkite kepimo miltelius ir pilkite pieną. Viską išmaišykite ir palikite 10 min, kad manai išbrinktų. Tešlą iškrėskite į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. Tikrinkite ar iškepė mediniu pagaliuku.
Niekas neatspės, iš ko pyragas keptas, nes jis bus riešutų skonio. Įdomu tai, kad jam nereikia kiaušinių.

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sofija
2011-02-27 15:20
Aš kepiau įkaitintoje el. orkaitėj 180 laipsnių temperatūroje pirmas 15 min., po to dar 15 min. 160 laipsnių temp. Man iškepė gerai.
Sofija
2011-02-27 15:17
Šiandien kepiau. Gavosi skanus Tik kaip kažkas patarė komentaruose, reiktų dar įdėti tirpyto sviesto, gautųsi minkštesnis. Dar razinos ar saulėgrąžos pagerintų skonį.
ramune
2011-02-05 21:38
gal galetumet parasyt kiek laipsiu temperaturoj kept?
Sandra
2010-03-02 17:50
kepiau, sakyciau kietokas gavosi bet siaip skanus.. galbut jam kazko truksta kas padarytu minkstesniu?
asirtiek
2010-02-09 17:54
As dar iberiu po saujele lukstentu saulegrazu,razinu arba riesutu.patikekit dar skaniau