Pyragas "Visko po lygiai"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Manų kruopos, 1 stiklinė
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite miltus, manus, cukrų ir avižinius dribsnius. Įberkite kepimo miltelius ir pilkite pieną. Viską išmaišykite ir palikite 10 min, kad manai išbrinktų. Tešlą iškrėskite į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. Tikrinkite ar iškepė mediniu pagaliuku.
Niekas neatspės, iš ko pyragas keptas, nes jis bus riešutų skonio. Įdomu tai, kad jam nereikia kiaušinių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-27 15:17
Šiandien kepiau. Gavosi skanus
Tik kaip kažkas patarė komentaruose, reiktų dar įdėti tirpyto sviesto, gautųsi minkštesnis. Dar razinos ar saulėgrąžos pagerintų skonį.

2011-02-05 21:38
gal galetumet parasyt kiek laipsiu temperaturoj kept?
2010-03-02 17:50
kepiau, sakyciau kietokas gavosi
bet siaip skanus.. galbut jam kazko truksta kas padarytu minkstesniu?

2010-02-09 17:54
As dar iberiu po saujele lukstentu saulegrazu,razinu arba riesutu.patikekit dar skaniau 

2011-02-27 15:20