Pyragas „Vasarėlė“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2.5 valgomojo šaukšto
- Persikai, 1 vienetas
- Grietinėlė, 500 gramų
- Braškės, 15 vienetų
- Želatina, 3 valgomieji šaukštai
- Kivi, 2 vienetai
- Biskvitai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Supjausčiau biskvitą.
Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu.
Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau.
Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle.
Šaldytuve laikiau apie 3h.
Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės.
Papuošiau vaisiais bei uogomis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-23 16:12
o grietinele naudoti paprasta kavui ar ta kur isplaki ir grietinele pusta gaunas ?
draugui noriu pyraga iskept ir nezinau kuria deti 


2015-03-25 10:25