Pyragas „Vasarėlė“

Pyragas „Vasarėlė“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Persikai, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 500 gramų
  • Braškės, 15 vienetų
  • Želatina, 3 valgomieji šaukštai
  • Kivi, 2 vienetai
  • Biskvitai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Supjausčiau biskvitą.
Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu.
Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau.
Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle.
Šaldytuve laikiau apie 3h.
Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės.
Papuošiau vaisiais bei uogomis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Margarita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
leja
2015-03-25 10:25
Na aš ir noriu iškept pyraga ir nezinau kuria dėt
egle
2012-01-23 16:12
o grietinele naudoti paprasta kavui ar ta kur isplaki ir grietinele pusta gaunas ? draugui noriu pyraga iskept ir nezinau kuria deti