Pyragas su vyšnių pertepimu

Pyragas su vyšnių pertepimu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Cukrus, tešlai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kakava, tešlai, 4 valgomieji šaukštai
  • Vyšnios, 1 sauja
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 1.5 stiklinės
  • Actas, tešlai, 3 lašai
  • Manų kruopos, 3.5 valgomojo šaukšto
  • Vanduo, tešlai, 0.5 stiklinės
  • Soda, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sultys, ar kompotas, vyšnių, 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite kvietinius miltus su kepimo milteliais.
Į aliejų ir vandenį įmaišykite cukrų, kakavą, nugesintą sodą (su actu) ir miltų-kepimo miltelių mišinį.
Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite apie 35-45 minutes 180° C orkaitėje.
Kai iškeps ir atvės, perpjaukite per pusę.
Sultis, manų kruopas ir cukrų supilkite į plakimo indą. Viską gerai išplakite.
Į šį plakinį įmaišykite vyšnias (konservuotas) ir pertepkite pyrago lakštus. Skanaus

Receptą atsiuntė: Gabija
» Rašyti komentarą