Pyragas su vynuogėmis

Pyragas su vynuogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 150 gramų
  • Migdolai, malti, 100 gramų
  • Vynuogės, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išimkite iš šaldytuvo ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, po to įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
Įmaišykite migdolų miltelius, kepimo miltelius, džiūvėsėlius ir miltus. Jei migdolų miltelių nerandate, tiks ir sukapoti riešutai.
Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir į tešlą įspauskite vynuoges.
Orkaitę įkaitinkite iki 190° C ir kepkite apie 45-55 minutes.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą